Hoppa till sidans innehåll
Foto: Olle Pettersson

Kenneth vann Fältskyttekåren

04 NOV 2013 05:53
Den traditionella gevärsfältskjutningen Fältskyttekåren avgjordes första helgen i november. Och den tävlingen toppade Kenneth Jonsson, Torshag, efter särskjutning.
  • Skapad: 04 NOV 2013 05:53

  - Tävlingen gick på Kungsängen i Stockholm, säger Kenneth. Och det var en ganska bra tävling - det brukar vara litet si och så ibland där uppe. Vi var tre som toppade med 40 träffar och det blev särskjutning om mästerskapet och då sköt jag fullt.

Målen i särskjutningen var 1/6 profil i knästående och C 50 och Kenneth var alltså ensam om att träffa med de 12 avslutande skotten.

Den 53-årige Kenneth Jonsson har som främsta merit en andraplacering i SM för många år sedan och därtill många fina placeringar - bland annat i årets Kolmårdsträffen som han vann.

Kenneths seger i Kåren är inte de enda framgångarna för Torshag. Det blev lagseger i tremannatävlingen med 95 träffar och i laget också Patric Jonsson med 31 träffar och Mats Svahn 30 träffar. Det var de sex första staionerna som räknades här.I tvåmannatävlingen blev sjätteplatsen för Kenneth och Mats med 52 träffar.

I klass 65 noterade Sölve Pihl, Finspong, 33 träffar.

140 skyttar deltog och det blev låga resultat - kanske beroende på byig vind och även korta skjuttider.   

 

Resultat

Skribent: Olle Pettersson

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Östergötlands Skyttesportförbund
Bo Ohlsson, Dammkärrsvägen 10
618 95 Stavsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info