Hoppa till sidans innehåll

DM-korthåll fält – de sista tappra kom till start ....!

10 SEP 2018 18:57
Hällande regn mötte en tapper skara fältskyttar när de kom till Toverum i Valdemarsvik. Men just när den första av två (!) patruller skulle anträda vandringen ut på skytteslingan så upphörde regnet och övergick så småningom i ett uppklarnande.
  • Skapad: 10 SEP 2018 18:57

Även om det var blött på marken blev ju vandringen betydligt behagligare. Ingen av de 10 skyttarna sköt fullt men två 47:or fick vi alla fall se. Lars Ingesson i veteranklassen gjorde sitt bästa resultat någonsin. Kul för en trogen skytt som varit med rätt länge nu. Och lika roligt var det för Michael Svensson som också landade med bara en träff borta.

Skyttarna verkade nöjda med arrangemanget men alla beklagade att det inte var fler som ställde upp. Nu är faran att sporten dör ut, eller i varje fall att förbundet får hitta ny arrangör. För så här kan vi ju inte fortsätta........eller?

Resultat i tävlingskalendern


På toppbilden syns veteranmedaljörerna. Segrare Lars Ingesson Skänninge, tvåa Bosse Dahlén Finspong och trea Peter Berkelund Åtvid.

På bilden nedan syns seniormedaljörerna. Segrare Michael Svensson Finspong, tvåa Fredrik Gustafsson Åtvid och trea Robin Andersson Skänninge.

Skribent: Olle Wester
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Östergötlands Skyttesportförbund
Bo Ohlsson, Dammkärrsvägen 10
618 95 Stavsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info