Hoppa till sidans innehåll

Föreningarnas årsmöten

30 DEC 2020 21:53
Föreningarna bör ha årsmöten i februari men inte fysiska.
  • Skapad: 30 DEC 2020 21:53

Alla föreningar ska normalt avhålla sitt årsmöte senast i februari men av kända skäl ska det inte vara fysiskt. Enda möjliga fysiska årsmötet är att sitta utomhus med 2 meters lucka och det kan vara ganska kallt i februari.

Det finns olika program som kan användas för att mötas på internet och om någon i föreningen är van vid ett visst program bör ni nog använda det. De vanligaste är Microsoft Teams, Zoom och Goggle Meet.

Zoom i sin gratisvariant kan hålla möten i max 40 minuter men vi i distriktet har en licens. Om ni planerar in när ni vill ha ert årsmöte med datum och klockslag så lägger jag upp det om inte tiden redan är tagen av någon annan. En fördel med Zoom är att det går att ansluta med dator, surfplatta, smartphone eller helt enkelt ringa in till mötet på ett telefonnummer i Stockholm. Jag rekommenderar att ta in föranmälan till årsmötet med mobilnummer och e-post så kan ni dels skicka ut anslutningskoderna till mötet till de som är anmälda och ifall det blir någon omröstning där det står och väger så kan ni beta av det genom e-post och/eller telefon. Jag tror inte det händer särskilt ofta på våra årsmöten..

Skribent: Bo Ohlsson
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Östergötlands Skyttesportförbund
Bo Ohlsson, Dammkärrsvägen 10
618 95 Stavsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info