Hoppa till sidans innehåll

Kpist-SM

24 AUG 2016 19:45
Efter två års SM-tävlande med kpist i Norrköping och ett i Skåne avgjordes årets tävlingar i Karlstad. Det blev medaljer av alla valörer till Östergötland.
  • Skapad: 24 AUG 2016 19:45

Det blev dock endast en individuell och den tog Per Andersson, Gullberg, i första dagens ställningsskytte. Per inledde med 313 poäng och han blev trea i elitklassen och trea blev han alltså när finalen hade skjutits. Men han fick skjuta isär om bronset och han vann med 53 - 52.
Och Östergötland tog silvret i distriktstävlingen med 1491 poäng och här var det fyra veteraner och Per som som gjorde det. Det var alltså i princip ett veteranlag som tog silver i seniormästerskapet och de fyra veteranerna var Torbjörn Andersson, Leif Cedving och Sören Andersson, alla Norrköping, samt Nils-Erik Andersson, Gullberg.
I andra dagens liggandeskytte tog samma skyttar guldet i seniorernas lagtävling med 1613 poäng och Norrköpings Leif Ceding och Sören Andersson, Norrköping, tog silver i föreningslagtävlingen med 649 poäng som var en från seger.
Tävlingarna avslutades som vanligt med fältskjutningen på söndagen och Östergötland tog åter silvermedljer för seniorlag. 245 träffar blev ett silvervärdigt resultat nästan med samma lag som tidigare. Bengt Dolk, Norrköping, sköt in sig i laget i stället för Nils-Erik.
Till det här kan läggas många topp 10-placeringar individuellt.

Resultat i tävlingskalendern:
Ställning

Liggande

Fält

Skribent: Olle Pettersson
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Östergötlands Skyttesportförbund
Bo Ohlsson, Dammkärrsvägen 10
618 95 Stavsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info